Steeds vaker wordt er gewerkt met zelfsturende teams. De oude, hiërarchische structuur is losgelaten. Het nieuwe model biedt veel vrijheid en flexibiliteit, maar dat is ook een uitdaging, waar niet ieder team meteen een goede omgang mee kan vinden. De workshop voor zelfsturende teams geeft verfrissende inzichten en stuurt aan op een betere manier van samenwerken.

Na deze training zijn jullie:

  • Voorbereid op valkuilen

  • Goed ingespeeld op elkaars kwaliteiten

  • Een hecht en autonoom team

Valkuilen van een zelfsturend team

De vrijheid die jullie als zelfsturend team hebben, blijkt in de praktijk ook een valkuil: wie draagt de verantwoordelijkheden? Wat is goede tijdsplanning als je samenwerkt? Hoe communiceer je efficiënt? Het zijn allemaal vragen waar je als zelfsturend team geen antwoord op krijgt - want ook dat antwoord stuur je voortaan zelf. CNV Academie kent de antwoorden en helpt jullie op weg.

Workshop voor zelfsturende teams

De workshop voor zelfsturende teams verkent de valkuilen, de typische meningsverschillen, de bronnen van conflict en de risico's (werkdruk, uitstel, slecht timemanagement). Voor een deel zullen jullie die valkuilen zelf al ervaren hebben, voor een deel kun je lering trekken uit de ervaring van andere teams. Op basis van al deze kennis vinden we een betere manier van werken, waardoor jullie team ook echt klaar is voor de toekomst.

CNV Academie begeleidt teams

CNV Academie gaat uit van jouw eigen kracht, of in dit geval van jullie eigen kracht als team. De kennis die wij hebben opgedaan geeft jullie de kans om als zelfsturend team succesvol te zijn. CNV Academie ziet waar groei mogelijk is. Daarom delen wij onze kennis als academie, voor zowel leden als niet-leden, want onze kennis heeft meerwaarde!

Vergelijkbare trainingen

incompany_training_vitaliteit_op_leeftijd

Vitaliteit op leeftijd

Categorie:

Nu we steeds later met pensioen gaan, is vitaliteit op leeftijd alleen maar...
incompany_training_energie_in_evenwicht

Energie in evenwicht

Categorie:

Werken kost energie, maar het levert ook energie op. Enthousiasme en ambitie...
incompany_training_timemanagement

Timemanagement

Categorie:

De werkdag zit vol uitdagingen – en vol valkuilen. Goede tijdsplanning is...
incompany_training_grip_op_communicatie

Grip op communicatie

Categorie:

Efficiëntie op de werkvloer valt of staat met goede communicatie. In de...