De leergang ''Werken aan geluk'' laat zien dat geluk op het werk bereikbaar is. Werk kan zoveel voldoening geven, dat werken gelukkig maakt. Dat is goed voor de werknemer, maar draagt ook bij aan betere werkresultaten van het hele team. Daarom loont werken aan geluk voor iedereen – en niet alleen op het werk zelf, maar ook thuis.

Geluk op het werk

Gelukkig zijn met je werk, dat is gelukkig zijn met je dagelijks leven. Dat geluk breng je ook mee naar huis. Toch spreekt het voor veel mensen niet vanzelf – zelfs op je droombaan kan het zo lopen dat je er toch niet de voldoening uit haalt die er eigenlijk wel in zit. Hoe ga je daar goed mee om? Hoe zorg je dat je van je dagelijkse werkzaamheden positieve energie krijgt?

Na deze training ben je:

  • Gelukkig met je baan

  • Inspirerend en motiverend voor anderen

  • Volledig in control

Training ''Werken aan geluk''

De training ''Werken aan geluk'' leert je hoe je, door je eigen houding te veranderen en te denken vanuit nieuwe invalshoeken, geluk bereikt op je huidige werk. Wetenschappelijke studies hebben verfrissende inzichten opgeleverd die ook jou van pas kunnen komen. Door je eigen gedrag goed te bekijken en je gewoonten te doorbreken ga je gelukkiger aan de slag. Tijdens de training laten we je zien waarom dat zo belangrijk is – en hoe je dat doet, want gewoonten doorbreek je natuurlijk niet zomaar.

Geluk bij CNV Academie

CNV Academie combineert in deze leergang de laatste wetenschappelijke kennis (o.a. door sprekers van de geluksfaculteit van de Erasmus Universiteit) met interactieve en praktische workshops. Voor de trainingen en workshops van CNV Academie hoef je geen vakbondslid te zijn, wij willen onze kennis en ervaring juist delen met de hele maatschappij, omdat we daar allemaal beter van worden.

Locatie en data

Waar: Tiberdreef 4, Utrecht

Alle trainingen (behalve gelukscollegedag) vinden plaats op het CNV kantoor, naast station Utrecht Overvecht. Op woensdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Data:

30 januari 2019
6 maart 2019 (Gelukscollegedag)
27 maart 2019
10 april 2010
17 april 2019
15 mei 2019
22 mei 2019
5 juni 2019

Vergelijkbare trainingen

Professioneel statuut

Categorie:

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...

Van werkdruk naar werkplezier

Categorie:

Hard werken loont, maar hard werk kan ook negatief uitpakken. Een te hoge...
Pedagogisch_tact

Pedagogische tact; leerkracht van de toekomst?

Categorie:

De leerkracht van de toekomst weet waar het onderwijs naar toe gaat en kan daar...
incompany_training_prettig_overtuigen_en_beïnvloeden

Prettig overtuigen en beïnvloeden

Categorie:

Een gesprek kan meerdere doelen hebben, maar op de werkvloer is het vaak de...