Goed omgaan met werkdruk is een oefening in evenwicht. Ambitie is gezond en efficiënt werken vereist concentratie, maar een te hoge werkdruk gaat ten koste van de gezondheid en ook van de kwaliteit van het gedane werk. Iedereen heeft dus baat bij een gezonde balans: No balance, no glory!

Evenwichtig aan het werk?

Drukte op het werk kan inspirerend zijn, maar een te hoge werkdruk vermoeit je en zorgt ervoor dat je je werk niet kunt doen zoals je zou willen. Die situatie is voor niemand wenselijk. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je werk je gaat tegenstaan, maar hoe krijg je de controle terug? Hoe bewaar je je evenwicht? Door je eigen houding bij te stellen kun je evenwichtig aan de slag gaan - en blijven.

Na deze training ben je:

  • Kritisch op je eigen valkuilen

  • Trots op je ambities

  • In balans met jezelf en je werk

Incompany_training_werkdruk_in_evenwicht

Training "No balance, no glory"

Met de training "No balance, no glory" vestigt CNV Academie de aandacht op het belang van balans. Een balans tussen werk en privé, een balans tussen stress en ambitie, een balans tussen enthousiasme en controle. Wij leren je hoe je kunt schitteren in je rol zonder dat je jezelf uitput. Je groeit gezond door in je carrière, zonder het overzicht te verliezen. Zo ben je succesvol, doeltreffend en inspirerend voor anderen.

CNV Academie in balans

CNV maakt zich sterk voor een gezonde werkplek, maar daarnaast maken we ons ook sterk voor een gezonde werkhouding. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt zonder jezelf te verliezen. Onze trainingen en workshops zijn een waardevolle aanvulling op het werk waar je ons al van kent; ze zijn zowel voor leden als niet-leden toegankelijk.

Vergelijkbare trainingen

werkverdelingsplan-po

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe Cao voor...

Professioneel statuut

Categorie:

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...

Van werkdruk naar werkplezier

Categorie:

Hard werken loont, maar hard werk kan ook negatief uitpakken. Een te hoge...
incompany_training_prettig_overtuigen_en_beïnvloeden

Prettig overtuigen en beïnvloeden

Categorie:

Een gesprek kan meerdere doelen hebben, maar op de werkvloer is het vaak de...