Goed omgaan met werkdruk is een oefening in evenwicht. Ambitie is gezond en efficiënt werken vereist concentratie, maar een te hoge werkdruk gaat ten koste van de gezondheid en ook van de kwaliteit van het gedane werk. Iedereen heeft dus baat bij een gezonde balans: No balance, no glory!

Evenwichtig aan het werk?

Drukte op het werk kan inspirerend zijn, maar een te hoge werkdruk vermoeit je en zorgt ervoor dat je je werk niet kunt doen zoals je zou willen. Die situatie is voor niemand wenselijk. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je werk je gaat tegenstaan, maar hoe krijg je de controle terug? Hoe bewaar je je evenwicht? Door je eigen houding bij te stellen kun je evenwichtig aan de slag gaan - en blijven.

Na deze training ben je:

  • Kritisch op je eigen valkuilen

  • Trots op je ambities

  • In balans met jezelf en je werk

Incompany_training_werkdruk_in_evenwicht

Training "No balance, no glory"

Met de training "No balance, no glory" vestigt CNV Academie de aandacht op het belang van balans. Een balans tussen werk en privé, een balans tussen stress en ambitie, een balans tussen enthousiasme en controle. Wij leren je hoe je kunt schitteren in je rol zonder dat je jezelf uitput. Je groeit gezond door in je carrière, zonder het overzicht te verliezen. Zo ben je succesvol, doeltreffend en inspirerend voor anderen.

CNV Academie in balans

CNV maakt zich sterk voor een gezonde werkplek, maar daarnaast maken we ons ook sterk voor een gezonde werkhouding. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt zonder jezelf te verliezen. Onze trainingen en workshops zijn een waardevolle aanvulling op het werk waar je ons al van kent; ze zijn zowel voor leden als niet-leden toegankelijk.

Vergelijkbare trainingen

incompany_training_vitaliteit_op_leeftijd

Vitaliteit op leeftijd

Categorie:

Nu we steeds later met pensioen gaan, is vitaliteit op leeftijd alleen maar...
incompany_training_energie_in_evenwicht

Energie in evenwicht

Categorie:

Werken kost energie, maar het levert ook energie op. Enthousiasme en ambitie...
incompany_training_timemanagement

Timemanagement

Categorie:

De werkdag zit vol uitdagingen – en vol valkuilen. Goede tijdsplanning is...
incompany_training_grip_op_communicatie

Grip op communicatie

Categorie:

Efficiëntie op de werkvloer valt of staat met goede communicatie. In de...