Iedereen heeft zijn grenzen, maar als de werkdruk te hoog wordt, worden die gemakkelijk overschreden. Dat heeft negatieve gevolgen, ook op de lange termijn. Wie te veel hooi op z'n vork neemt, zal daar uiteindelijk hinder van ondervinden en dat is slecht voor iedereen in het team. Wees
weerbaar tegen deze negatieve invloeden en houd werk gezond!

Bescherm jezelf

Je werk daagt je uit en dat is mooi, maar het kan je ook te veel worden. Hoe merk je dat op tijd? Wat kun je doen om jezelf tegen stress op het werk te wapenen? Voorkomen is beter dan genezen, dus het is zeker de moeite waard om op het juiste moment aan de bel te trekken. Maar hoe pak je dat aan? Hoe bescherm je jezelf? Je weerbaarheid heb je zelf in de hand - als je weet waar je op moet letten.

Na deze training ben je:

  • Eerlijk over je grenzen

  • Opgewassen tegen stress op het werk

  • In staat om je ambities te verwezenlijken

Training "Weerbaar zijn en blijven"

Als je je talenten kent, dan weet je wat je te verdedigen hebt. De training "Weerbaar zijn en blijven" leert je hoe je, door dicht bij jezelf te blijven en uit te gaan van je eigen kracht, weerbaar bent in situaties die je stress kunnen bezorgen. Je leert "nee" te zeggen als het moet en "ja" als dat goed voor je is. Een betere houding en eerlijkere communicatie zorgen ervoor dat je sterk staat op de momenten die dat van je vragen.

Weerbaar met CNV Academie

Altijd toont CNV zich weerbaar en strijdlustig, maar nooit zonder de dialoog uit het oog te verliezen. Wij weten hoe we anderen kunnen overtuigen door uit te gaan van onze eigen kracht. Vanuit die filosofie helpen we ook jou graag op weg in je carrière. CNV Academie traint je en ondersteunt je, zodat je waardig en weerbaar blijft. Daar zit onze gezamenlijke kracht.

incompany_training_weerbaar_zijn_en_blijven

Vergelijkbare trainingen

incompany_training_vitaliteit_op_leeftijd

Vitaliteit op leeftijd

Categorie:

Nu we steeds later met pensioen gaan, is vitaliteit op leeftijd alleen maar...
incompany_training_energie_in_evenwicht

Energiegevers en energievreters

Categorie:

Werken kost energie, maar het levert ook energie op. Enthousiasme en ambitie...
werkverdelingsplan-po

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe Cao voor...

Professioneel statuut

Categorie:

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...