Nu we steeds later met pensioen gaan, is vitaliteit op leeftijd alleen maar belangrijker, juist ook op de werkvloer. Door rekening te houden met elkaar en ieders kwaliteiten te waarderen, blijft werken voldoening geven en kunnen we ons samen blijven inzetten voor het beste resultaat. Deze training bereid ons voor op de toekomst!

Langer aan het werk

Je moet langer doorwerken - dat dient het algemeen belang, maar kun je er zelf ook energie uit putten? Dat is voor veel oudere werknemers niet vanzelfsprekend. Maar juist door je instelling te veranderen kun je met nieuwe ambitie aan het werk gaan, je ziet meer perspectieven en weet dat je uit de voeten kunt met andere uitdagingen en met stress op het werk. Hoe pak je dat aan? CNV Academie helpt je graag bij het vervolg van je carrière.

Na deze training ben je:

  • Ambitieus en vol energie

  • Gelukkig en gezond

  • Klaar voor de toekomst

Vitaal aan het werk, ook op leeftijd

Werk kan energie vreten, maar het kan ook energie geven. De training "Vitaliteit op leeftijd" opent je de ogen en laat je zien hoe je weer volop kracht kunt putten uit het dagelijks werk, hoe je anderen kunt motiveren en hoe je zelf gelukkig wordt van je baan. Voldoening is ons uitgangspunt. We laten je zien hoe je door goede planning, en door voor jezelf op te komen, een hoge werkdruk kunt voorkomen. Ga gelukkig aan de slag!

CNV Academie en vitaliteit

CNV neemt je belangen serieus; CNV Academie laat je zien hoe jij werk maakt van je belangen. We ondersteunen je in je verdere loopbaan en maken je duidelijk waar je kansen liggen, zodat je weerbaar bent en met volle kracht aan het werk kan gaan en blijven. CNV Academie ziet talent en geeft verdieping. Wij zijn er zowel voor leden als voor niet-leden, iedereen doet mee!

Vergelijkbare trainingen

incompany_training_energie_in_evenwicht

Energiegevers en energievreters

Categorie:

Werken kost energie, maar het levert ook energie op. Enthousiasme en ambitie...
werkverdelingsplan-po

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe Cao voor...

Professioneel statuut

Categorie:

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...

Van werkdruk naar werkplezier

Categorie:

Hard werken loont, maar hard werk kan ook negatief uitpakken. Een te hoge...