De wereld verandert en dus verandert ons werk ook. Voor teams en leidinggevenden is het belangrijk om goed op de veranderende wereld in te kunnen spelen, door flexibel te zijn en zelf het voortouw te nemen in noodzakelijke vernieuwing. Het is daarom belangrijk om verandering positief te benaderen en zelf grip te krijgen op wat komen gaat. CNV Academie geeft inzicht in vier invalshoeken op verandering, zodat we sterk staan in de toekomst.

Verandering in je werk

Verandering is er altijd. Verandering is uitdagend, maar kan ook ontmoedigend werken. Hoe ga je goed om met nieuwe vragen, nieuwe eisen, nieuwe ideeën? Hoe ben je flexibel, maar niet te meegaand? Hoe houd je de balans? Zowel voor leidinggevenden als voor teams zijn dat relevante vragen. Vernieuwing zou een positieve energie moeten geven, maar dan moet je wel het gevoel hebben dat je het overzicht behoudt.

Na deze training ben je:

  • Inhoudelijk voorbereid op verandering

  • Flexibel en solide

  • Alvast een stap verder!

Workshop "Vier invalshoeken op verandering"

Om je beter op verandering voor te bereiden wil CNV Academie het gesprek aangaan. Wij benaderen verandering vanuit vier invalshoeken: de visies binnen organisaties, de manier waarop het werk georganiseerd is, de verschillende rolmodellen, en welke vaardigheden je nodig hebt om de verandering door te voeren. We maken dan ook inzichtelijk hoe deze benaderingen met elkaar in verband staan en hoe jullie met deze kennis aan de slag kunnen gaan - van stagnatie naar acceleratie.

CNV Academie en verandering

CNV is een pleitbezorger van verandering, want wij zien hoe werk beter kan en hoe iedereen daar voordeel van kan ondervinden. Tegelijk beseffen we dat vernieuwing alleen zin heeft als iedereen in de sector daar goed op is voorbereid. Met advies en coaching, trainingen en de workshops van CNV Academie geven we jou de instrumenten in handen om het beste uit werk te halen. Dat is beter voor jou en beter voor de mensen om je heen. CNV Academie helpt - of je nu vakbondslid bent of niet.

Vergelijkbare trainingen

incompany_training_CAO_en_taakbeleid

CAO en taakbeleid

Categorie:

In de onderwijs-CAO zijn vanzelfsprekend de rechten van onderwijsmedewerkers...
Pedagogische_tact

Pedagogische tact; leerkracht van de toekomst?

Categorie:

Nooit staat het onderwijs stil. De maatschappij verandert en dus veranderen ook...
CAO_training_voor_PO_en_VO

Nieuwe CAO directeuren PO en VO

Categorie:

Het onderwijs is altijd in beweging en dat betekent dat ook de CAO verandert....
Loopbaanondersteuning-maatwerk

Loopbaan ondersteuning

Categorie:

Mensen willen kunnen groeien in hun carrière, maar het is niet eenvoudig om de...