In het primair onderwijs (PO) zorgt vernieuwend leiderschap voor gezonde dynamiek, zowel in het team als voor de klas. Frisse ideeën en een aanstekelijk leiderschap brengen zaken in beweging en daar wordt iedereen beter van. Het primair onderwijs heeft veel te winnen bij een moderne manier van leidinggeven. Dialoog, innovatie en concreet initiatief worden beloond.

Na deze training ben je:

  • Vernieuwend en ondernemend

  • Een flexibele leidinggevende

  • Trots op jezelf

Jouw rol als leider

Als leidinggevende in het PO ben je een primus inter pares, een eerste onder gelijken, maar dat moet je er niet van weerhouden nieuwe wegen in te slaan. Je kunt als leider ook een vernieuwer zijn en zo iedereen in je team meer voldoening uit het werk laten halen. Met welke ideeën kun je verder? Hoe ben je overtuigend op een prettige manier? Hoe vul je je rol als leider succesvol in? CNV Academie begeleidt leidinggevenden op weg naar vernieuwend leiderschap.

incompany_training_vernieuwend_leiderschap_PO

Leergang "Vernieuwend leiderschap PO"

Tijdens dit unieke actie-onderzoek programma "Vernieuwend leiderschap PO" leer je kritisch naar je rol te kijken en te zien waar de groei zit. Hoe kun je, door dicht bij jezelf te blijven, de gewoontes doorbreken en echt vernieuwend zijn? We prikkelen je om tot een eigen visie te komen en laten je die visie vervolgens verder uitwerken tot concrete initiatieven. Met heldere communicatie, positieve plannen, inzicht in teamwork en constructieve samenwerking met andere scholen bereik jij je doel en laat je je school schitteren.

CNV Academie en leiderschap

Het spreekt vanzelf dat CNV opkomt voor iedere betrokkene op de werkvloer. We reiken de helpende hand, ook aan de leidinggevende. CNV Academie brengt met workshops, trainingen en cursussen rust op de werkvloer, door je gericht te helpen bij timemanagement, teambuilding en vernieuwend leiderschap. Zo ben je er als leider echt voor iedereen en inspireer je de mensen om je heen.

Vergelijkbare trainingen

incompany_training_CAO_en_taakbeleid

CAO en taakbeleid

Categorie:

In de onderwijs-CAO zijn vanzelfsprekend de rechten van onderwijsmedewerkers...
Pedagogische_tact

Pedagogische tact; leerkracht van de toekomst?

Categorie:

Nooit staat het onderwijs stil. De maatschappij verandert en dus veranderen ook...
CAO_training_voor_PO_en_VO

Nieuwe CAO directeuren PO en VO

Categorie:

Het onderwijs is altijd in beweging en dat betekent dat ook de CAO verandert....
Loopbaanondersteuning-maatwerk

Loopbaan ondersteuning

Categorie:

Mensen willen kunnen groeien in hun carrière, maar het is niet eenvoudig om de...