Ambitie gaat vaak samen met een hoge werkdruk, maar die werkdruk kan er uiteindelijk voor zorgen dat het plezier in het werk verdwijnt. Uiteindelijk verdwijnt dan ook de ambitie. De training Van werkdruk naar werkplezier laat zien dat een andere route mogelijk is, waardoor de ambities toch worden omgezet in succes – en in plezier.

Hoge werkdruk

Je zult er ongetwijfeld al mee te maken hebben gehad: stress op het werk. Een klus die nog snel af moet voor de week om is, een opdracht die jou en je collega's boven het hoofd groeit, het gevoel dat je achter de feiten aanloopt. Natuurlijk is werk soms inspannend, maar je wilt er wel voldoening uit kunnen halen. Hoe bereik je dat?

Na deze training ben je:

  • Tevreden met goed timemanagement

  • Energiek en ambitieus: plezier uit je werk!

  • Een motiverende collega

Training ''Van werkdruk naar werkplezier''

De training ''Van werkdruk naar werkplezier'' keert het proces om. De werkdruk mag niet leiden tot ongezonde spanning, plezier in je werk moet het uitgangspunt zijn. Tijdens de training leer je werkdruk om te zetten in prettige motivatie, zodat het gevoel van achter de feiten aan te lopen verdwijnt. Je leert beter om te gaan met je beschikbare tijd (timemanagement) en krijgt het overzicht weer terug door helder te plannen. Praktische oplossingen blijken samen een heel nieuwe manier van werken op te leveren, waarmee je positief aan het werk blijft.

masonry-2

Beter werken met CNV Academie

Natuurlijk ken je CNV als vakbondsorganisatie, maar CNV Academie laat zien dat wij veel meer doen dan alleen het noodzakelijke vakbondswerk. De kennis die wij hebben zetten we graag in om het werken voor iedereen in Nederland aangenamer te maken, of die nu vakbondslid is of niet. Ons academieteam met adviseurs/trainers maakt dat via workshops en trainingen mogelijk.

Locatie en datum

Adres:
Tiberdreef 4
3561 GG, Utrecht

De training vindt plaats in het CNV gebouw, naast het station Utrecht Overvecht.

Datum: 11-4-2019

Tijdstip: 10.00 - 17.00 uur (inclusief lunch)

Vergelijkbare trainingen

Gelukscollegedag

Energie in evenwicht

Categorie:

Werken kost energie, maar het levert ook energie op. Enthousiasme en ambitie...
werkverdelingsplan-po

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe Cao voor...

Professioneel statuut

Categorie:

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...

Van werkdruk naar werkplezier

Categorie:

Hard werken loont, maar hard werk kan ook negatief uitpakken. Een te hoge...