Hard werken loont, maar hard werk kan ook negatief uitpakken. Een te hoge werkdruk gaat uiteindelijk ten koste van de productiviteit en van de gezondheid van werknemers. Door goed om te leren gaan met werkdruk en de focus te verleggen naar werkplezier loont werken nog meer en blijven we samen sterk en gezond.

Na deze training ben je:

  • Enthousiast en ambitieus

  • Een efficiënte planner (timemanagement)

  • Werkdruk de baas

Werken onder druk

Werkdruk is een negatief woord. "Druk" betekent in letterlijke zin ook hetzelfde als "stress". Als je een hoge werkdruk ervaart zegt dat dus veel over jouw gevoel op je werk. Het is ook een signaal dat je niet mag negeren: die hoge werkdruk heeft invloed op je gezondheid. Hoe weer je je tegen werkdruk? Hoe zorg je dat je productief blijft en tegelijk geen slecht gevoel aan je werk over houdt? Verander je instelling en maak van werkdruk werkplezier!

Training "Van werkdruk naar werkplezier"

Iedere baan is anders. De training "Van werkdruk naar werkplezier" neemt jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt en maakt zichtbaar waar de knelpunten zitten, en hoe je die kennis kunt gebruiken om je situatie te veranderen. Je ontwikkelt je tot de werknemer die je wilt zijn, juist door dicht bij jezelf te blijven en je eigen gedachtes en gewoontes bij te sturen. Zo wordt werken weer echt plezierig.

CNV Academie en werkdruk

De beste werkplek, daar zorgt CNV voor; CNV Academie zorgt dat jij het beste uit jezelf haalt. Ga aan het werk met de kennis van CNV en verbeter jezelf en anderen op een aanstekelijke en prikkelende manier. CNV Academie is er voor jou en voor je collega's, zeker niet alleen voor leden van CNV. Maak gebruik van ons aanbod!

Vergelijkbare trainingen

incompany_training_vitaliteit_op_leeftijd

Vitaliteit op leeftijd

Categorie:

Nu we steeds later met pensioen gaan, is vitaliteit op leeftijd alleen maar...
incompany_training_energie_in_evenwicht

Energiegevers en energievreters

Categorie:

Werken kost energie, maar het levert ook energie op. Enthousiasme en ambitie...
werkverdelingsplan-po

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe Cao voor...

Professioneel statuut

Categorie:

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...