De werkdag zit vol uitdagingen - en vol valkuilen. Goede tijdsplanning is noodzaak, om efficiënt en succesvol te kunnen blijven werken. Timemanagement zorgt er niet alleen voor dat het werk goed en voor de deadline gedaan is, het zorgt er ook voor dat de werkdruk beheersbaar blijft en we het overzicht niet verliezen. Dat is in ieders voordeel.

Pluk de dag, plan je tijd

Je wilt je werkdag goed besteden, maar je weet ook dat dat nog geen vanzelfsprekendheid is. Mailtjes, telefoontjes, iets opzoeken op internet, je eigenlijke werk: het loopt door elkaar en uiteindelijk is de dag vlugger om dan het werk klaar is. Hoe kun je je tijd goed indelen en toch flexibel zijn? Hoe voorkom je dat je achter de feiten aanloopt? Hoe houd je je werkdruk onder controle? Timemanagement geeft je grip op je uren en wij helpen je daar bij.

Na deze training ben je:

  • Een efficiënte planner

  • Weerbaar tegen werkdruk

  • Volop inzetbaar en toch gerust

Training "Timemanagement"

De training "Timemanagement" van CNV Academie laat je het evenwicht vinden tussen tijdsdruk, ontspanning, werklust, deadlines en alle andere elementen die samen maken dat je werkdag zo vol lijkt te zitten. Geïnspireerd door de boeken van Stephen Covey én onze kijk op hoe werk samengaat met privé, geven we je alle instrumenten in handen om jouw tijd goed in te delen. Timemanagement maakt je een betere werknemer, en tegelijk ben je beter uitgerust...

incompany_training_timemanagement

Timemanagement met CNV Academie

CNV Academie brengt de praktijkervaring van CNV en de wetenschappelijke inzichten over werkdruk en timemanagement bij elkaar in toegankelijke, laagdrempelige trainingen voor jou en je collega's. Je hoeft geen vakbondslid te zijn om toch iets van ons op te steken, iedereen is welkom. CNV Academie laat zien dat CNV meer is dan alleen een vakbondsorganisatie, wij zijn er ook om jou te motiveren.

Vergelijkbare trainingen

werkverdelingsplan-po

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe Cao voor...

Professioneel statuut

Categorie:

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...

Van werkdruk naar werkplezier

Categorie:

Hard werken loont, maar hard werk kan ook negatief uitpakken. Een te hoge...
incompany_training_prettig_overtuigen_en_beïnvloeden

Prettig overtuigen en beïnvloeden

Categorie:

Een gesprek kan meerdere doelen hebben, maar op de werkvloer is het vaak de...