De werkdag zit vol uitdagingen - en vol valkuilen. Goede tijdsplanning is noodzaak, om efficiënt en succesvol te kunnen blijven werken. Timemanagement zorgt er niet alleen voor dat het werk goed en voor de deadline gedaan is, het zorgt er ook voor dat de werkdruk beheersbaar blijft en we het overzicht niet verliezen. Dat is in ieders voordeel.

Pluk de dag, plan je tijd

Je wilt je werkdag goed besteden, maar je weet ook dat dat nog geen vanzelfsprekendheid is. Mailtjes, telefoontjes, iets opzoeken op internet, je eigenlijke werk: het loopt door elkaar en uiteindelijk is de dag vlugger om dan het werk klaar is. Hoe kun je je tijd goed indelen en toch flexibel zijn? Hoe voorkom je dat je achter de feiten aanloopt? Hoe houd je je werkdruk onder controle? Timemanagement geeft je grip op je uren en wij helpen je daar bij.

Na deze training ben je:

  • Een efficiënte planner

  • Weerbaar tegen werkdruk

  • Volop inzetbaar en toch gerust

Training "Timemanagement"

De training "Timemanagement" van CNV Academie laat je het evenwicht vinden tussen tijdsdruk, ontspanning, werklust, deadlines en alle andere elementen die samen maken dat je werkdag zo vol lijkt te zitten. Geïnspireerd door de boeken van Stephen Covey én onze kijk op hoe werk samengaat met privé, geven we je alle instrumenten in handen om jouw tijd goed in te delen. Timemanagement maakt je een betere werknemer, en tegelijk ben je beter uitgerust...

incompany_training_timemanagement

Timemanagement met CNV Academie

CNV Academie brengt de praktijkervaring van CNV en de wetenschappelijke inzichten over werkdruk en timemanagement bij elkaar in toegankelijke, laagdrempelige trainingen voor jou en je collega's. Je hoeft geen vakbondslid te zijn om toch iets van ons op te steken, iedereen is welkom. CNV Academie laat zien dat CNV meer is dan alleen een vakbondsorganisatie, wij zijn er ook om jou te motiveren.

Vergelijkbare trainingen

incompany_training_vitaliteit_op_leeftijd

Vitaliteit op leeftijd

Categorie:

Nu we steeds later met pensioen gaan, is vitaliteit op leeftijd alleen maar...
incompany_training_energie_in_evenwicht

Energie in evenwicht

Categorie:

Werken kost energie, maar het levert ook energie op. Enthousiasme en ambitie...
incompany_training_grip_op_communicatie

Grip op communicatie

Categorie:

Efficiëntie op de werkvloer valt of staat met goede communicatie. In de...
werkverdelingsplan-po

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe Cao voor...