Ambulante medewerkers, bijvoorbeeld in de jeugdzorg of de schuldhulpverlening, hebben een grote verantwoordelijkheid en zijn in hun werk vaak onmisbaar voor de mensen die ze begeleiden. Die verantwoordelijkheid gaat vaak samen met een hoge werkdruk en een tekort aan tijd. Goed timemanagement kan ambulante medewerkers het overzicht geven om hun werk weer op een prettige manier te doen. Daar varen alle betrokkenen wel bij.

Na deze training ben je:

  • Flexibel en toch stipt

  • Ontspannen en uitgerust

  • Tevreden met een overzichtelijke baan

Tijdsdruk als ambulant medewerker

Als ambulant medewerker heb je vaak te maken met de druk van de klok. Je werk vraagt veel aandacht en betrokkenheid, maar vaak lukt het onvoldoende op een werkdag gedaan te krijgen wat je wilde, omdat afspraken uitlopen en dossiers meer flexibiliteit verlangen dan je agenda toelaat. Juist in dit vak is goed timemanagement belangrijk - en heel ingewikkeld tegelijk. CNV Academie helpt je je tijd op een efficiënte manier te verdelen.

Timemanagement

In stressvolle werksituaties is goed timemanagement vaak de sleutel tot de oplossing. Ook voor ambulante medewerkers geldt dat je door je tijd goed in te plannen veel meer uit je dag kunt halen. Leer om de duur van afspraken in te schatten en breng flexibiliteit in je agenda, om beter op verrassingen te zijn voorbereid.

CNV Academie helpt bij werkdruk

Als vakbondsorganisatie heeft CNV in tal van sectoren ervaring opgedaan en een goed inzicht gekregen in de valkuilen en uitdagingen die bij je werk komen kijken. CNV Academie zet onze inzichten om in perspectieven voor jou en je collega's. We trainen je om meer uit je werkdag te halen en dragen zo bij aan jouw werkplezier. Dat doen we zowel voor leden als voor niet-leden, dus aarzel niet de training aan te vragen!

Vergelijkbare trainingen

werkverdelingsplan-po

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe Cao voor...

Professioneel statuut

Categorie:

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...

Van werkdruk naar werkplezier

Categorie:

Hard werken loont, maar hard werk kan ook negatief uitpakken. Een te hoge...
incompany_training_prettig_overtuigen_en_beïnvloeden

Prettig overtuigen en beïnvloeden

Categorie:

Een gesprek kan meerdere doelen hebben, maar op de werkvloer is het vaak de...