Een gesprek kan meerdere doelen hebben, maar op de werkvloer is het vaak de bedoeling iemand te overtuigen. Dat maakt gesprekken soms ongemakkelijk. Door op een handige manier het gesprek aan te gaan is het mogelijk ook van een overtuigend gesprek een prettig gesprek te maken. De vaardigheden die worden opgedaan bij de training prettig overtuigen en beïnvloeden vergemakkelijken de communicatie op het werk.

Na deze training ben je:

  • Vertrouwd met je eigen stijl van communiceren

  • Een open en betrokken gesprekspartner

  • Overtuigend in gesprekken

Je punt maken in een gesprek

Als je het gesprek aangaat met de bedoeling de ander ergens van overtuigen, geeft dat vaak een zekere spanning aan het gesprek. Dan wordt het natuurlijk ook lastiger er een prettig onderhoud van te maken. Dat moet anders kunnen, maar hoe pak je dat aan? Hoe verander je je insteek zó, dat je de ander overtuigt op een prettige, rustige manier? Dit is, zo blijkt, heel goed te trainen. CNV Academie helpt je graag op weg.

Training "Prettig overtuigen en beïnvloeden"

CNV Academie traint je in het voeren van gesprekken, waarna je je ideeën aantrekkelijk kunt presenteren, zodat je ideeën ook overtuigen. Het is daarbij belangrijk om van je eigen kracht uit te gaan. Iedereen heeft z'n eigen stijl van communiceren en in die persoonlijke stijl ligt de sleutel naar een prettig en open gesprek, dat toch overtuigend is. CNV Academie kiest daarom voor een persoonlijke aanpak met gerichte begeleiding.

CNV Academie gaat het gesprek aan

Altijd gaat CNV het gesprek aan, omdat we weten dat de echte overtuiging door het gesprek wordt bereikt. Zo laten we onze invloed gelden in ons vakbondswerk - maar ook daarbuiten. CNV Academie laat zien dat onze gesprekken ook buiten ons dagelijkse werk van betekenis zijn. Onze workshops en trainingen stellen je in staat je werk beter te doen en je ideeën beter te verdedigen. Zo dienen we samen jouw belang.

Vergelijkbare trainingen

incompany_training_vitaliteit_op_leeftijd

Vitaliteit op leeftijd

Categorie:

Nu we steeds later met pensioen gaan, is vitaliteit op leeftijd alleen maar...
incompany_training_energie_in_evenwicht

Energie in evenwicht

Categorie:

Werken kost energie, maar het levert ook energie op. Enthousiasme en ambitie...
incompany_training_timemanagement

Timemanagement

Categorie:

De werkdag zit vol uitdagingen – en vol valkuilen. Goede tijdsplanning is...
incompany_training_grip_op_communicatie

Grip op communicatie

Categorie:

Efficiëntie op de werkvloer valt of staat met goede communicatie. In de...