De ondernemingsraad is voor andere partijen en voor de achterban in de eerste plaats herkenbaar aan de missie en visie die de raad uitdraagt. Die moet overtuigen en vertrouwen inboezemen, wil de raad ook echt sterk staan tijdens overleg en onderhandelingen. CNV Academie helpt OR'en bij het uitwerken van hun ideeën in een missie en visie.

Jullie ideeën voor de toekomst

Leden van een OR hebben volop ideeën over het werk waar ze mee bezig zijn en over wat de sector kan doen om beter voorbereid te zijn op de toekomst, maar in die ideeën zit lang niet altijd een lijn. Dan is het voor andere partijen moeilijk om rekening met jullie te houden. Hoe smeed je jullie ideeën tot een visie? Hoe maak je ze concreet in een missie? En hoe breng je dat goed voor het voetlicht? Dat is nog niet zo eenvoudig.

Na deze training zijn jullie:

  • Helder over wat jullie willen

  • Begonnen met het uitvoeren van jullie plannen

  • Een OR om rekening mee te houden

Training Missie & visie

CNV Academie luistert naar jullie ideeën en helpt jullie om die om te zetten in een werkbare missie en visie. Dat doen we door het gesprek met jullie aan te gaan: deze training is ''op maat”, er wordt dus echt naar jullie situatie gekeken en naar waar voor jullie de kansen liggen om het verschil te maken. We werken ook verder uit hoe jullie dit kunnen verwezenlijken, zodat jullie ideeën echt tastbaar worden.

OR partnerschap

Sluit een abonnement af voor alle vragen waar je als OR mee te maken krijgt. Je bepaalt zelf of je de uren inzet voor training en/of advies.

CNV Academie en OR

Bij CNV Academie ondersteunen we jullie als OR graag bij jullie werk, bijvoorbeeld door jullie te coachen bij het uitwerken van een missie en visie. Wij dragen zo bij aan jullie functioneren en dat is gunstig voor de hele sector. Het maakt voor CNV Academie niet uit of je lid bent van CNV of niet, wij zijn er voor iedereen.

Vergelijkbare trainingen

basistraining_OR

OR: Basistraining

Categorie:

De basis, dat is, ook voor de ondernemingsraad, toch de wet- en regelgeving...
OR_training_onderhandelen_incompany

OR: Onderhandelen

Categorie:

Met goed onderhandelen kan de ondernemingsraad de verwachtingen van de...
OR_advies

OR: Partnerschap

Categorie:

De ondernemingsraad kan veel profijt hebben van de inhoudelijke ondersteuning...
OR_functioneren_en_positioneren

OR: Functioneren en positioneren

Categorie:

De ondernemingsraad heeft nuttig werk te verrichten en heeft daarom een...