Met het spel Medezeggenschap AanZet geef je in 1 dagdeel richting aan proactieve medezeggenschap met jullie eigen OR binnen jullie organisatie. Je werkt spelenderwijs aan een aantal thema’s, zoals bijvoorbeeld speerpunten, resultaten en rollen. Als de uitgangspunten, werkwijze en ontwikkelingen helder worden kunnen jullie aan zet blijven en de medezeggenschap optimaliseren.

Na deze training ben je:

  • Helder in beeld wat voor MR je wilt zijn

  • Aan zet!

  • Beter onderlegd als medezeggenschapsraad

Training Medezeggenschap aan zet!

CNV Academie helpt jullie spelenderwijs naar proactieve medezeggenschap. Samen met een trainer/adviseur werk je tijdens de training aan verschillende thema's. Aan het eind heb je een mooie basis om Aan Zet te blijven en jullie medezeggenschap te optimaliseren.

training_HRM'ers_en_zij-instromers

Je rol vinden in de medezeggenschap

Het interactieve spel Medezeggenschap Aan Zet is vormgegeven met thema-kaarten. De totale training duurt ongeveer 3 uur. Scherp doorvragen is een kwaliteit, welke goed past bij medezeggenschap, iedereen wordt uitgedaagd om ook out of the box te denken. Het helpt om de brede mening van de werkenden binnen jullie organisatie voor ogen te houden. Per onderdeel worden de uitkomsten vastgelegd, zo gaan jullie naar huis met een bruikbaar document om bijvoorbeeld te gebruiken voor een handboek en/of reglement.

CNV Academie en de OR

Een sterke medezeggenschapsraad biedt perspectief voor de hele publieke sector, daarom steunt CNV Academie de OR en reiken we jullie die hand met trainingen, coaching en workshops, zodat jullie je werk nog beter kunnen doen. Onze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen voor leden van CNV.

Vergelijkbare trainingen

OR_training_werkdruk

OR: Werkdruk

Categorie:

Werkdruk en stress zijn binnen veel organisaties grote veroorzakers van verzuim...
OR_functioneren_en_positioneren

OR: Functioneren en positioneren

Categorie:

Sterker staan als ondernemingsraad? Dan is het belangrijk dat je weet wat...
OR_training_onderhandelen_incompany

OR: Onderhandelen

Categorie:

Als ondernemingsraad heb je een belangrijke rol binnen een organisatie. Je mag...
OR_training_fusie_en_reorganisatie_incompany

OR: Fusie en reorganisatie

Categorie:

Een reorganisatie of fusie heeft veel invloed op het reilen en zeilen van de...