Sterker staan als ondernemingsraad? Dan is het belangrijk dat je weet wat jullie positie is binnen de organisatie. Maar in hoeverre lukt het om jullie rol als raad te pakken? En weet je hoe je als OR wilt zijn, welke visie jullie hebben? Ook het functioneren van de raad zélf speelt daarbij een belangrijke rol. Want door op de hoogte te zijn van elkaars individuele kwaliteiten én valkuilen, kun je als ondernemingsraad in zijn geheel beter presteren.

Weet waar je staat als ondernemingsraad

In de OR-training ‘Functioneren en positioneren’ leer je kritisch naar de ondernemingsraad te kijken. Hoe functioneren jullie? Wat gaat goed, en wat kan beter? En in hoeverre evalueren jullie je eigen handelen en gestelde doelen? Ook worden er handreikingen gegeven waarmee jullie je binnen de organisatie beter kunnen positioneren. Verder wordt er ook gekeken naar elkaars individuele kwaliteiten én valkuilen. Op die manier kun je optimaal van elkaar – en als raad in zijn geheel – profiteren.

Na deze training zijn jullie:

  • Bekend met elkaars kwaliteiten en valkuilen

  • Praktische handvatten om jullie positie als OR waar te maken

  • In staat om doelen te stellen én te behalen

Training Functioneren & positioneren

De OR-training ‘Functioneren en positioneren’ wordt in 1 dagdeel gegeven van 3 uur. Dit kan op elk gewenste dag en tijdstip, en gewoon bij jullie op locatie. Maar ook een externe locatie behoort tot de mogelijkheden. De OR-training ‘Functioneren en positioneren’ is geschikt voor beginnende en gevorderde OR-leden.

OR partnerschap

Sluit een abonnement af voor alle vragen waar je als OR mee te maken krijgt. Je bepaalt zelf of je de uren inzet voor training en/of advies.

CNV Academie en OR

Het goed functioneren van de OR is van belang voor de sector; CNV Academie onderkent dat belang ook en neemt graag haar verantwoordelijkheid, door jullie bij te staan waar nodig. Wij hebben de kennis en ervaring in huis waar jullie verder mee kunnen komen. Onze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, CNV-lid of niet, en zijn gericht op jullie persoonlijke situatie, zodat we jullie op de best mogelijke manier kunnen helpen.

Vergelijkbare trainingen

MR_training_begroting

OR: Medezeggenschap aan zet

Categorie:

Na deze training ben je: Helder in beeld wat voor MR je wilt zijn Aan zet!...
OR_training_werkdruk

OR: Werkdruk

Categorie:

Werkdruk en stress zijn binnen veel organisaties grote veroorzakers van verzuim...
OR_training_onderhandelen_incompany

OR: Onderhandelen

Categorie:

Als ondernemingsraad heb je een belangrijke rol binnen een organisatie. Je mag...
OR_training_fusie_en_reorganisatie_incompany

OR: Fusie en reorganisatie

Categorie:

Een reorganisatie of fusie heeft veel invloed op het reilen en zeilen van de...