Voor leden van de ondersteuningsplanraad is het goed om bij vragen en problemen terug te kunnen vallen op de kennis en kunde van CNV Academie. Het is altijd mogelijk om voor los advies aan te kloppen bij CNV Academie, maar voor veel OPR'en is een Partnerschap met CNV Academie nog interessanter. Dan gaan we de samenwerking aan en versterken we elkaar.

Je vragen als OPR

Om je werk in de OPR zo goed mogelijk te doen zul je soms antwoord zoeken op vragen over bijvoorbeeld de stukken die je te lezen krijgt of het werkplan waar jullie mee bezig zijn. Hoe ga je om met je achterban? Wat is jullie rol nu precies? Voor al dat soort vragen kun je bij CNV Academie terecht. Als we partners zijn, zullen we je in dergelijke kwesties altijd bijstaan.

CNV Academie is voor partners:

  • Betrouwbaar en bereikbaar

  • Actief in coaching

  • De schakel in jullie netwerk

Partnerschap concreet

Wij willen voor onze partners altijd bereikbaar zijn. Daarom krijgen jullie als OPR-partner een eigen contactpersoon binnen CNV Academie, op wie je kunt vertrouwen als je met vragen zit. Ook reserveren we voor jullie een vast aantal uren voor training en coaching bij CNV Academie, zodat onze samenwerking echt iets concreets oplevert. Verder brengen we je in contact met onze andere partners, zodat jullie je netwerk verbeteren.

CNV Academie en de OPR

CNV Academie is op veel verschillende manieren een steun in de rug voor medezeggenschapsraden en ondersteuningsplanraden. We geven advies, we coachen jullie en we zorgen er met trainingen en workshops voor dat jullie je werk beter kunnen blijven doen. Daarbij is het goed te weten dat CNV Academie er niet alleen is voor leden van CNV, maar voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs.

Vergelijkbare trainingen

(G)MR Activiteitenplan

Categorie:

De (G)MR vormt samen met de directie een belangrijke tandem met betrekking tot...
MR_training_brede_school_en_integraal_kindcentrum

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

  Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe...
MR_HBO_nieuwe_cao

MR Hoger Onderwijs: nieuwe bevoegdheden

Categorie:

In de nieuwe CAO voor het Hoger Onderwijs is een aantal nieuwe bevoegdheden...
MR_advies_strippenkaart

MR: Partnerschap

Categorie:

Het is voor medezeggenschapsraden mogelijk om partner te worden van CNV...