Een goed team is ondernemend, verfrissend en doortastend. De leidinggevende heeft een inspirerende rol en zorgt dat het team stappen vooruit neemt en op een vernieuwende manier aan het werk gaat. Toch werkt lang niet elk team zo. Vaak zijn teams juist voorzichtig en soms loopt het zelfs uitgesproken stroef. CNV Academie laat zien wat ondernemend leiding geven oplevert, voor het werk en voor het welzijn van de teamleden zelf.

Na deze training is je team:

  • Goed op elkaar ingespeeld

  • Gericht op de toekomst

  • Een ondernemend team

Werk aan de toekomst

Als leider van een goed team zie je toe op een geoliede machine: de taken zijn goed verdeeld, de teamleden vullen elkaar aan, ze motiveren elkaar en vangen elkaar op als het even tegen zit. Maar zit jouw team wel zo in elkaar? Kun je uit de voeten met nieuwe ideeën, ben je slagvaardig? CNV Academie helpt leidinggevenden bij het vinden van de juiste instelling om zo een sterk en veerkrachtig team te bouwen.

"Van weerstand naar acteerstand"

Het gevoel dat je iets te verliezen hebt maakt je defensief. In veel teams zorgt dat gevoel voor onderlinge weerstand en voor een al te voorzichtige, weinig flexibele manier van werken. CNV Academie laat zien hoe je dit omkeert. Leg de nadruk op wat iedereen te winnen heeft, werk ondernemend. Zo zorg je ervoor dat iedereen met meer plezier naar z'n werk gaat en trots is op de resultaten die het team bereikt.

CNV Academie en teamwork

CNV weet dat samenwerken loont. In ons dagelijkse werk leggen we de nadruk op het algemene belang en zoeken we gezamenlijk naar overeenkomsten. Die filosofie herken je ook terug in de trainingen en workshops van CNV Academie. We helpen je graag bij het verwezenlijken van zo'n goede samenwerking - echt teamwork!

incompany_training_ondernemend_leidinggeven

Vergelijkbare trainingen

incompany_training_CAO_en_taakbeleid

CAO en taakbeleid

Categorie:

In de onderwijs-CAO zijn vanzelfsprekend de rechten van onderwijsmedewerkers...
Pedagogische_tact

Pedagogische tact; leerkracht van de toekomst?

Categorie:

Nooit staat het onderwijs stil. De maatschappij verandert en dus veranderen ook...
CAO_training_voor_PO_en_VO

Nieuwe CAO directeuren PO en VO

Categorie:

Het onderwijs is altijd in beweging en dat betekent dat ook de CAO verandert....
Loopbaanondersteuning-maatwerk

Loopbaan ondersteuning

Categorie:

Mensen willen kunnen groeien in hun carrière, maar het is niet eenvoudig om de...