CNV Academie biedt naast trainingen ook individuele coaching. Bij een persoonlijke aanpak kan vanzelfsprekend nog veel beter worden ingespeeld op specifieke vraagstukken, morele dilemma's en eigen ervaringen. Voor de sector onderwijs beschikken we over een netwerk van coaches die vanuit verschillende invalshoeken de beste begeleiding op maat kunnen bieden.

 

Onze coaches leren je:

  • Beter functioneren in je huidige rol

  • Vooruitkijken in je carrière

  • Uitgaan van je eigen kracht

Jouw vragen aan de coach

Iedereen komt tijdens het werk wel op een punt dat je het liefste iemand naast je zou hebben staan die een antwoord heeft op al je vragen. Op dat moment is het prettig om te kunnen vertrouwen op CNV Academie. Onze coaches zijn die vraagbaak. Wil je je prestaties verbeteren, wil je je specialiseren? Heb je behoefte aan individuele begeleiding bij het uitvoeren van je taken? Zie je kansen die je graag met een beetje hulp van buitenaf zou realiseren? Dan is individuele coaching voor jou interessant.

lndividuele coaching

Onze coaches kijken goed naar jouw situatie en naar jouw persoonlijke drijfveren, om op basis daarvan de beste begeleiding te kunnen bieden. CNV Academie beschikt over een netwerk van individuele coaches die elk voor zich hun specialisme hebben. Daarbij kun je denken aan zaken als loopbaanbegeleiding, re-integratie en omgaan met werkdruk, maar ook aan praktische zaken als orde houden voor de klas of het oplossen van conflicten. Ook voor teams is er coaching op maat mogelijk.

CNV Academie en coaching

CNV is altijd betrokken bij alle aspecten van jouw vakgebied, maar in onze rol als onderhandelaar kunnen we maar een deel van jouw vragen beantwoorden. Daarom is CNV Academie opgericht. Door trainingen en door coaching op maat kunnen we je zo op alle mogelijke manieren bijstaan tijdens jouw loopbaan, met praktische tips en ondersteuning bij het uitvoeren van je taken. CNV Academie is er voor leden en niet-leden, we helpen het liefste iedereen!