Het werk van een medezeggenschapsraad is niet altijd even eenvoudig. Het in de praktijk toepassen van de WMS (Wet Medezeggenschap scholen) kan ingewikkeld zijn en vragen oproepen. Hoe maak je van de verschillende geledingen van de MR of GMR een hechte eenheid? En zorg je voor een goede relatie met de directie? Om je te helpen bij dit soort vraagstukken heeft CNV Academie het MR Partnerschap ontwikkeld.

CNV Academie helpt jullie op weg

Met het MR Partnerschap van CNV Academie krijg je voor een vast bedrag per jaar een eigen contactpersoon. Deze staat je bij als trainer en overlegpartner en is altijd op de hoogte van de situatie van jouw (G)MR. En dat is niet het enige voordeel. Deze contactpersoon werkt bij de vakbond en heeft daardoor korte lijntjes met de verschillende andere experts binnen de bond. Waar je als (G)MR weer van kan profiteren. Bovendien zit hij of zij dicht bij het vuur. En is daardoor goed op de hoogte van cao-veranderingen en andere actuele ontwikkelingen.

CNV Partnerschap:

  • Een vast en vertrouwd contactpersoon voor al jullie vragen

  • Deskundige ondersteuning passend bij jullie behoefte

  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Partnerschap in de praktijk

Er zijn twee opties in dit partnerschap. Er kan gekozen worden voor 10 uur service op afstand via telefoon en mail, bijvoorbeeld advies op stukken. De tweede optie is een bijeenkomst van een dagdeel op locatie, plus 2 uur service op afstand. Let op: de keuze hoeft niet vooraf gemaakt te worden. Gedurende het jaar kan blijken wat nodig is. Het Partnerschap kan ingaan op elke gewenste kalenderdatum en duurt één jaar.

CNV Academie en medezeggenschap

CNV Academie hecht aan goede contacten met medezeggenschapsraden, want medezeggenschap is in onze sector een onmisbaar instrument om de kwaliteit hoog te houden en om te verbeteren waar nodig. Wij gaan dan ook graag een Partnerschap met jullie aan, om jullie nog beter bij te kunnen staan in jullie werk en om altijd contact te blijven houden.

Vergelijkbare trainingen

MR_training_wijziging_schooltijden

(G)MR: Wijzigingen schooltijden

Categorie:

Veel onderwijsinstellingen denken erover om de schooltijden aan te passen aan...
MR_training_fusie_en_reorganisatie

(G)MR: Modules

Categorie:

Wil je als (G)MR aan bijscholing doen of een training volgen, maar kun je niet...
training_MR

(G)MR Compleet – Basistraining

Categorie:

  Na deze training zijn jullie: Op de hoogte van relevante regelgeving...
training_MR

(G)MR Compact – Basistraining

Categorie:

Na deze training zijn jullie: Op de hoogte van relevante regelgeving Goed...