Het is voor medezeggenschapsraden mogelijk om partner te worden van CNV Academie. Als partners wisselen we ideeën en ervaringen uit met elkaar en zo staan we allebei sterker. Het Partnerschap met CNV Academie is voor medezeggenschapsraden ook een praktische steun in de rug. Samen werken we aan een beter werkende sector.

CNV Academie helpt jullie op weg

CNV Academie biedt een breed programma van  trainingen en workshops voor medezeggenschapsraden, zodat jullie je werk nog beter kunnen doen. Je kunt als MR-lid dus altijd bij CNV Academie terecht. Bij een Partnerschap is dit natuurlijk nog laagdrempeliger. Je kunt altijd op onze kennis en kunde vertrouwen en omgekeerd zijn wij natuurlijk altijd benieuwd naar jullie ervaringen als (G)MR.

CNV Academie is voor partners:

  • Altijd bereikbaar

  • Een bron van inspiratie

  • Een steun in de rug

Partnerschap in de praktijk

Als partner van CNV Academie krijgen jullie een eigen trainer/adviseur binnen onze organisatie, zodat het contact veel gemakkelijker verloopt. Er wordt voor jullie een vast aantal trainingsuren gereserveerd, zodat jullie als MR altijd van onze diensten gebruik kunnen maken. Verder kunnen wij er voor zorgen dat jullie met andere partners in contact komen, zodat jullie ook je eigen netwerk versterken en uitbouwen. Zo sta je sterker in medezeggenschap.

CNV Academie en medezeggenschap

CNV Academie hecht aan goede contacten met medezeggenschapsraden, want medezeggenschap is in onze sector een onmisbaar instrument om de kwaliteit hoog te houden en om te verbeteren waar nodig. Wij gaan dan ook graag een Partnerschap met jullie aan, om jullie nog beter bij te kunnen staan in jullie werk en om altijd contact te blijven houden.

Vergelijkbare trainingen

(G)MR Activiteitenplan

Categorie:

De (G)MR vormt samen met de directie een belangrijke tandem met betrekking tot...
MR_training_brede_school_en_integraal_kindcentrum

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

  Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe...
MR_HBO_nieuwe_cao

MR Hoger Onderwijs: nieuwe bevoegdheden

Categorie:

In de nieuwe CAO voor het Hoger Onderwijs is een aantal nieuwe bevoegdheden...
training_GMR_voorzitter

Workshop voorzitter (G)MR

Categorie:

De voorzitter van een MR of GMR zal te maken krijgen met veel verschillende...