CNV Academie biedt in trainingen en workshops vele antwoorden en helpt medezeggenschapsraden daar goed mee op weg, maar het komt ook voor dat raden met een specifieke vraag zitten en met een los advies beter geholpen zouden zijn. Ook dit is mogelijk bij CNV Academie.

Als je zoekt naar antwoorden...

...dan vind je die bij CNV Academie. Tenminste, als het gaat om vragen die samenhangen met je werk als medezeggenschapraad of ondersteuningsplanraad, want dat is ons specialisme. Wil je meer weten over regelgeving? Wil je dat iemand even meeleest met de stukken waar je nu mee bezig bent? Dan is het goed om te weten dat je bij CNV Academie terecht kunt met je vragen.

Voorbeelden van los advies:

  • Meelezen met de stukken

  • Antwoorden op praktische vragen

  • Uitleg over veranderingen in de regelgeving

Los advies vragen

Als jullie naar CNV Academie stappen met een specifieke vraag, dan nemen we die serieus en zorgen we ervoor dat een expert jullie vraag beantwoordt. We vinden het belangrijk dat jullie goed geholpen worden. Uiteraard geven we in zulke gevallen vooraf al aan wat zo'n expert kost en kijken we naar de beste manier om jullie van dienst te zijn.

MR partnerschap

Sluit een abonnement af voor alle vragen waar je als (G)MR mee te maken krijgt. Je bepaalt zelf of je de uren inzet voor training en/of advies.

CNV Academie als vraagbaak

CNV Academie geeft antwoord, dat is heel in het kort gezegd wat wij doen. We geven antwoorden in onze trainingen, we geven antwoord in onze coaching-programma's en we geven antwoord als jullie bij ons om een los advies vragen. Zo blijven we steeds een ondersteuning voor medezeggenschapsraden, in alle situaties waar jullie mee te maken krijgen!

Vergelijkbare trainingen

(G)MR Activiteitenplan

Categorie:

De (G)MR vormt samen met de directie een belangrijke tandem met betrekking tot...
MR_training_brede_school_en_integraal_kindcentrum

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

  Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe...
MR_HBO_nieuwe_cao

MR Hoger Onderwijs: nieuwe bevoegdheden

Categorie:

In de nieuwe CAO voor het Hoger Onderwijs is een aantal nieuwe bevoegdheden...
MR_advies_strippenkaart

MR: Partnerschap

Categorie:

Het is voor medezeggenschapsraden mogelijk om partner te worden van CNV...