Mensen willen kunnen groeien in hun carrière, maar het is niet eenvoudig om de stappen die daarvoor nodig zijn ook daadwerkelijk te zetten. Wat als mensen zelf niet goed weten waar ze naartoe willen of welke drijfveren aan hun ambitie ten grondslag liggen? Het loopbaanankersspel, gebaseerd op de loopbaanankers van Edgar Schein, kan op een laagdrempelige manier helpen in het aangaan van het goede gesprek! Leidinggevenden kunnen, door het voor de medewerkers inzichtelijker te maken, de carrièreperspectieven verbeteren. Dat motiveert personeel en zorgt dat de afdeling als geheel meer resultaat boekt, want wie lekker in z'n loopbaan zit, is ook lekker aan het werk.

Na deze training ben je:

  • Een goede gesprekspartner voor je medewerkers

  • Betrokken en stimulerend

  • Diegene die z'n medewerkers net dat duwtje in de rug geeft!

Help je medewerkers vooruit

Als leidinggevende ben jij voor je werknemers het aanspreekpunt als het om hun carrière gaat. In de praktijk blijkt dat mensen dat gesprek moeilijk aangaan, zelfs zo dat ze voor nieuwe stappen in hun carrière eerder naar andere werkplekken kijken dan naar die bij jou. Hoe geef je mensen het inzicht wat ze zouden kunnen ? Laat zien hoe mensen daar zelf invloed op hebben.

Workshop loopbaanondersteuning

Het loopbaanankersspel, gebaseerd op de loopbaanankers van Edgar Schein, kan op een laagdrempelige manier helpen in het aangaan van het goede gesprek! Dit spel staat voor een systematische manier om je eigen activiteiten uit het verleden en aspiraties voor de toekomst te onderzoeken. Het geeft je een duidelijker beeld van jezelf en van de kwaliteiten waarover je beschikt, maar waaraan je nooit veel aandacht hebt geschonken of die je vanzelfsprekend vindt. In de training Loopbaanankers leer je als HRM’er of leidinggevende het goede gesprek aan te gaan aan de hand van het spel.En we leren je hoe je hier een vervolg aan geeft. Dat is goed voor je afdeling als geheel, want gemotiveerde werknemers die weten dat ze kunnen groeien, zullen hun werk met meer plezier en succes doen. Loopbaanbegeleiding helpt iedereen.

CNV Academie en carrière

CNV Academie biedt carrièreperspectieven, door gerichte trainingen voor teams, individuele medewerkers en leidinggevenden. Wij zien kansen en inspireren mensen om het beste uit hun baan te halen, met de nadruk op werkplezier, balans en loopbaanbegeleiding. De trainingen en workshops van CNV Academie zijn voor iedereen toegankelijk, dus zeker niet alleen voor vakbondsleden.

Vergelijkbare trainingen

Advies_werkdrukbegeleiding_voor_teams

Werkdruk begeleiding voor teams

Categorie:

Werkdruk gaat ons allemaal aan, want bij een hoge werkdruk functioneert een...
incompany training_omgaan_met_werkdruksignalen

Omgaan met werkdruksignalen

Categorie:

Een hoge werkdruk is voor niemand goed: niet voor de individuele werknemer,...
incompany_training_oplossingsgericht_leidinggeven

Oplossingsgericht leidinggeven

Categorie:

Een goede leidinggevende luistert en is betrokken bij wat er op de werkvloer...
incompany_training_intervisieleider

Gespreksbegeleiding voor teams

Categorie:

De gesprekken die een team voert zijn de basis van de onderlinge samenwerking....