Als communicatie soepel en vloeiend verloopt, dan levert dat voor alle gesprekspartners het meeste op: duidelijkheid, eerlijkheid, een prettig gesprek. De training Grip op communicatie maakt communiceren overzichtelijk. Een praktische training die iedere dag zijn nut bewijst, want communiceren doen we continu.

Controle over je communicatie?

Communiceren doe je de hele dag, maar vaak onbewust. Het lijkt vanzelf te gaan, tot je een gesprek aangaat waar ook echt iets van af hangt. Dan zou je wel meer controle over je communicatie willen: het juiste zeggen, de juiste toon vinden, het gesprek prettig laten verlopen. Maar hoe krijg je grip op communicatie? Hoe word je je bewust van je eigen stijl en hoe doe je daar je voordeel mee? CNV Academie laat je zien hoeveel controle je kunt hebben over jouw communicatie.

Na deze training ben je:

  • Vertrouwd met de "regels" van communicatie

  • Zeker van je eigen stijl

  • Zelfbewust en doelgericht

Training "Grip op communicatie"

Tijdens de training "Grip op communicatie" vertellen we je precies hoe communicatie werkt en gaan we met jou aan de slag om een stijl van communiceren te vinden die effectief is, maar die ook goed bij jouw persoonlijkheid past. Want de kracht van communicatie ligt in jezelf, wij leren je geen "kunstje", maar trainen je om zelf goed en overtuigend te communiceren. Zo krijg je blijvend grip op je communicatie.

Training_grip_op_communicatie

Locatie en data

Adres:
Tiberdreef 4
3561 GG, Utrecht

De training vindt plaats in het CNV gebouw, naast het station Utrecht Overvecht.

Data:
17 mei 2018
7 februari 2019

Tijdstip: 10.00 -17.00 uur

CNV Academie geeft je grip

CNV Academie levert met trainingen, advies en coaching een opbouwende bijdrage aan werkend Nederland. Wij leren je om effectief te communiceren en zo beter voor je belangen op te komen. We inspireren je om je carrière naar je hand te zetten. CNV Academie werkt volgens de filosofie van CNV, maar is zeker niet alleen voor leden, iedereen die zich wil ontwikkelen is welkom!

Vergelijkbare trainingen

Gelukscollegedag

Energie in evenwicht

Categorie:

Werken kost energie, maar het levert ook energie op. Enthousiasme en ambitie...
werkverdelingsplan-po

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe Cao voor...

Professioneel statuut

Categorie:

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...

Van werkdruk naar werkplezier

Categorie:

Hard werken loont, maar hard werk kan ook negatief uitpakken. Een te hoge...