Met het spel Medezeggenschap AanZet geef je in 1 dagdeel richting aan proactieve medezeggenschap met jullie eigen MR binnen jullie organisatie. Je werkt spelenderwijs aan een aantal thema’s, zoals bijvoorbeeld speerpunten, resultaten en rollen. Als de uitgangspunten, werkwijze en ontwikkelingen helder worden kunnen jullie aan zet blijven en de medezeggenschap optimaliseren.

Na deze training ben je:

  • Helder in beeld wat voor MR je wilt zijn

  • Aan zet!

  • Beter onderlegd als medezeggenschapsraad

Training Medezeggenschap aan zet!

CNV Academie helpt jullie spelenderwijs naar proactieve medezeggenschap. Samen met een trainer/adviseur werk je tijdens de training aan verschillende thema's. Aan het eind heb je een mooie basis om Aan Zet te blijven en jullie medezeggenschap te optimaliseren.

training_HRM'ers_en_zij-instromers

Je rol vinden in de medezeggenschap

Het interactieve spel Medezeggenschap Aan Zet is vormgegeven met thema-kaarten. De totale training duurt ongeveer 3 uur. Scherp doorvragen is een kwaliteit, welke goed past bij medezeggenschap, iedereen wordt uitgedaagd om ook out of the box te denken. Het helpt om de brede mening van de werkenden binnen jullie organisatie voor ogen te houden. Per onderdeel worden de uitkomsten vastgelegd, zo gaan jullie naar huis met een bruikbaar document om bijvoorbeeld te gebruiken voor een handboek en/of reglement.

MR partnerschap

Sluit een abonnement af voor alle vragen waar je als MR mee te maken krijgt. Je bepaalt zelf of je de uren inzet voor training en/of advies.

CNV Academie en de (G)MR

Een sterke medezeggenschapsraad biedt perspectief voor de hele sector onderwijs, daarom steunt CNV Academie de MR en GMR en reiken we jullie die hand met trainingen, coaching en workshops, zodat jullie je werk nog beter kunnen doen. Onze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen voor leden van CNV.

Vergelijkbare trainingen

MR_training_wijziging_schooltijden

(G)MR: Wijzigingen schooltijden

Categorie:

Veel onderwijsinstellingen denken erover om de schooltijden aan te passen aan...
MR_training_fusie_en_reorganisatie

(G)MR: Modules

Categorie:

Wil je als (G)MR aan bijscholing doen of een training volgen, maar kun je niet...
training_MR

(G)MR Compleet – Basistraining

Categorie:

  Na deze training zijn jullie: Op de hoogte van relevante regelgeving...
training_MR

(G)MR Compact – Basistraining

Categorie:

Na deze training zijn jullie: Op de hoogte van relevante regelgeving Goed...