De gesprekken die een team voert zijn de basis van de onderlinge samenwerking. Dit zijn de momenten waarop ideeën worden gedeeld, problemen op tafel worden gelegd en nieuwe werkmethoden worden doorgesproken. Toch lopen die gesprekken lang niet altijd soepel. Met gespreksbegeleiding voor teams traint CNV Academie teams in het voeren van gesprekken, zodat de samenwerking vlotter verloopt.

Gesprekken in je team

Juist gesprekken die belangrijk zijn, blijken in de praktijk moeilijk te verlopen. Belangrijke dingen blijven onuitgesproken en zaken die eigenlijk niet zo gewichtig zijn nemen veel tijd in beslag. Iemand flapt er iets uit wat bij een ander tot wrevel leidt. We kennen ze allemaal, die gesprekken. Maar hoe kunnen we er nu eigenlijk voor zorgen dat ze anders lopen? Hoe maak je die gesprekken echt prettig en constructief? Gespreksbegeleiding maakt dat inzichtelijk.

Na deze training zijn jullie:

  • Zeker in gesprekken

  • Voorbereid op veelvoorkomende valkuilen

  • Een team dat goed communiceert


Gespreksbegeleiding door CNV Academie

De gespreksbegeleiding van CNV Academie wordt toegespitst op jullie specifieke situatie. In wat voor team werk je, wat voor taken voert jouw sectie of afdeling uit? Op basis daarvan kunnen we jullie heel gericht trainen in het voeren van de voor jullie werk noodzakelijke gesprekken. CNV kan ook helpen bij dreigende conflicten of terugkerende spanningen. Afhankelijk van de situatie wordt dan een programma van oplossingsgerichte gespreksbegeleiding opgesteld.

incompany_training_intervisieleider

CNV Academie gaat het gesprek aan

Je kent CNV in de eerste plaats als vakbond. In die rol voeren we vaak gesprekken namens jullie. CNV Academie voert gesprekken met jullie en gebruikt in die gesprekken de kennis en ervaring van CNV om ook echt iets voor jou en je team te kunnen betekenen. CNV Academie is er zowel voor CNV-leden als voor andere geïnteresseerden.

Vergelijkbare trainingen

incompany_training_CAO_en_taakbeleid

CAO en taakbeleid

Categorie:

In de onderwijs-CAO zijn vanzelfsprekend de rechten van onderwijsmedewerkers...
Pedagogische_tact

Pedagogische tact; leerkracht van de toekomst?

Categorie:

Nooit staat het onderwijs stil. De maatschappij verandert en dus veranderen ook...
CAO_training_voor_PO_en_VO

Nieuwe CAO directeuren PO en VO

Categorie:

Het onderwijs is altijd in beweging en dat betekent dat ook de CAO verandert....
Loopbaanondersteuning-maatwerk

Loopbaan ondersteuning

Categorie:

Mensen willen kunnen groeien in hun carrière, maar het is niet eenvoudig om de...