Tijdens de Gelukscollegedag plaatst CNV Academie geluk op de werkvloer op de voorgrond. Want geluk is de basis van gezond en succesvol werken. Door gewoontes door te breken en processen om te keren worden de negatieve gevolgen van werkdruk weggenomen en maakt werken weer gelukkig.

Geluk op het werk

Je werk is een belangrijk deel van je dagelijks leven. Niet alleen breng je er veel tijd door, je werk beïnvloedt ook andere keuzes die je maakt en succes op je werk geeft voldoening die je ook mee naar huis neemt. Juist daarom is geluk op het werk zo onmisbaar. Een hoge werkdruk of een negatieve sfeer op de werkvloer moeten plaatsmaken voor een nieuwe manier van werken die gelukkig maakt.

Na deze college dag ben je:

  • Op de hoogte van de theorie over werk en geluk

  • Gelukkig op je werk

  • Een bron van inspiratie voor anderen

Locatie en datum

    Locatie volgt (Utrecht)

    Datum: 6 maart 2019
    Van 9.00 - 17.00 uur (inclusief lunch)

Gelukscollegedag

CNV Academie verzorgt verschillende trainingen die je leren om meer genoegen uit je werk te halen. Op de Gelukscollegedag verdiep je je kennis over geluk en over hoe belangrijk geluk op de werkvloer is. Tijdens lezingen worden de filosofische en zakelijke aspecten van dit onderwerp verder uitgewerkt. De workshops geven je de kans ook zelf de knoop door te hakken: verander je gedrag en je instelling, doorbreek het vanzelfsprekende, en zie dat het geluk voor het oprapen ligt. De Gelukscollegedag is tevens een onderdeel van de bredere training "Werken aan geluk", waarbij je leert om voldoening uit je werk te halen, zodat je werk je ook echt gelukkig maakt. Maar kan ook als ''losse'' dag gevolgd worden.

Werken met de kennis van CNV Academie

CNV Academie verbetert de verhoudingen op de werkvloer met cursussen, workshops en trainingen. We laten je zien hoe je zelf de bakens kunt verzetten. De kennis van CNV vindt zo zijn weg in de maatschappij, ook buiten de kring van onze leden. Onze kennis is jouw inspiratie.

Vergelijkbare trainingen

Professioneel statuut

Categorie:

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...

Van werkdruk naar werkplezier

Categorie:

Hard werken loont, maar hard werk kan ook negatief uitpakken. Een te hoge...
Pedagogisch_tact

Pedagogische tact; leerkracht van de toekomst?

Categorie:

De leerkracht van de toekomst weet waar het onderwijs naar toe gaat en kan daar...
incompany_training_prettig_overtuigen_en_beïnvloeden

Prettig overtuigen en beïnvloeden

Categorie:

Een gesprek kan meerdere doelen hebben, maar op de werkvloer is het vaak de...