De dagelijkse praktijk op de werkvloer roept vaak vragen op. Er zijn onzekerheden waar we te kort bij stil staan en er zijn valkuilen waar teams onvoldoende op zijn voorbereid. Vaak zijn er goede methodes voorhanden om fouten te voorkomen en misverstanden uit de weg te nemen. CNV Academie zorgt met gerichte coaching voor een betere werksfeer en meer overzicht op de werkvloer.

Coaching op je werk

Je zult op je werk vaak genoeg geconfronteerd worden met situaties waarvan je je realiseert, dat ze met de juiste ondersteuning beter waren opgelost. Die ondersteuning biedt coaching op je werk. Of het nu gaat om stroef lopende vergaderingen, oplopende werkdruk, inhoudelijke onzekerheden bij het uitvoeren van je taken of om het samenwerken in het algemeen: coaching kan jou en je collega's het overzicht geven en echt iets veranderen.

Gun jezelf een coach! Maak hier kennis met één van onze coaches en lees wat zij allemaal tegenkomt in de praktijk.

Coaching helpt je bij o.m.:

  • Werkdruk, communicatie en motivatie

  • Re-integratie (eerste en tweede spoor)

  • Ontwikkeling van teams

Coaching toepassingen

De coaching die CNV Academie biedt wordt toegespitst op de individuele situatie. Er wordt dus goed gekeken naar wat er op jouw werk beter kan. Door ons grote netwerk kunnen we altijd zorgen voor een coach bij jou in de buurt die zich kan verdiepen in jouw situatie. Bij dat netwerk moet je denken aan specialisten zoals mediators, psychologen, supervisors en assessors, die ieder voor zich inzetbaar zijn om jou te helpen met de typische uitdagingen van je werk.

Coaching door CNV Academie

Voor veel werknemers is CNV een vertrouwde partner bij arbeid. We helpen je bij het verbeteren van de voorwaarden en in bijvoorbeeld loononderhandelingen. CNV Academie richt zich op je eigen kwaliteiten. Door coaching haal je meer uit je dag en zal je team beter functioneren. Bekijk de website van CNV Academie om een idee te krijgen van onze brede inzetbaarheid.

 

Coaching_CNV_Academie

Vergelijkbare trainingen

werkverdelingsplan-po

Maak werk van je werkverdelingsplan

Categorie:

  Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe...

Professioneel statuut

Categorie:

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...