Meer tijd om te genieten

'Een afspraak met jezelf is net zo belangrijk als een afspraak met een ander.' Ontdek de 8 timemanagement tips van CNV Academie.

Lees meer tips

Ik wil contact

Ontdek wat de teamtrainingen voor jouw team kunnen betekenen.

 

030 751 1747

Filters

Ik ben op zoek naar een met als onderwerp
3 training(en) gevonden binnen jouw voorkeur.
werkverdelingsplan-po

Maak werk van je werkverdelingsplan

  Klik hier voor de infographic van het werkverdelingsplan. In de nieuwe...

Professioneel statuut

Zou je meer ruimte willen bij de aanschaf en inzet van nieuwe digitale...
Coaching_CNV_Academie

Coaching

De dagelijkse praktijk op de werkvloer roept vaak vragen op. Er zijn...

Meer over Categorie: Team trainingen

Wij bieden trainingen, workshops, ondersteuning en advies. Voornamelijk voor medezeggenschaps- en ondernemingsraden, maar ook aan teams, zoals het werkverdelingsplan om zo samen te bouwen aan een sterk onderwijs. We gaan tijdens trainingen op maat samen aan het werk, zodat jullie nog beter om kunnen gaan met de situaties die bij jullie werkzaamheden horen.

Wat is jullie situatie, wat zijn jullie vragen, waar lopen jullie tegenaan? Omdat CNV Academie maatwerk biedt, kan er, als dat nodig is, op jullie specifieke vragen en situatie worden ingegaan. Dat maakt de trainingen heel leerrijk en zorgt ervoor dat jullie er met extra voldoening op terugkijken.

We zijn onderdeel van het CNV, maar we zijn zelf geen vakbond; onze programma’s zijn ook voor iedereen beschikbaar, niet alleen voor CNV-leden. Wat we gemeen hebben, is dat we midden in de samenleving staan, dat we geloven in samenwerking en zeggenschap en dat we altijd de dialoog aangaan – dat komt ook terug in onze trainingen. We gaan samen met jou op zoek naar oplossingen, zodat jij beter aan het werk kan. Tot ziens bij CNV Academie!