Training op maat

Onderdeel zijn van een ondernemings -of medezeggenschapsraad stelt specifieke eisen aan je en als OR of (G)MR moeten jullie op die eisen inspelen. Een training die jullie in staat stelt om beter te werken en verstandiger om te gaan met wat er zoal bij het werk en je rol komt kijken, moet op diezelfde eisen inspelen. Om die reden is werken wij vooral met trainingen op maat, waarbij de trainer van CNV Academie naar jullie werk toekomt of online en de training precies afstemt op de vragen die bij dat werk rijzen. Maatwerk is bij CNV Academie altijd mogelijk.

Voorbeelden van maatwerk

Bij het onderdeel Trainingen vind je veel maatwerk trainingen die we eerder voor bedrijven, scholen of zorginstellingen hebben verzorgd. De meeste trainingen geven we ook online. Vraag naar de mogelijkheden bij je trainer/adviseur of bij de coördinatoren.

Kies een onderwerp en filter op Maatwerk trainingen.

Incompany

CNV Academie verzorgt de maatwerk-trainingen incompany, dus binnen jullie bedrijf, organisatie of onderwijsinstelling. Deze incompany-aanpak heeft vele voordelen. We kunnen op deze manier heel direct op jullie werksituatie reageren en de inhoud van de training meteen concreet maken. Dat betekent dat de training heel ''direct'' binnenkomt, er is geen fysieke en mentale afstand die overbrugd moet worden. Dit blijkt in de praktijk voor de deelnemers heel prettig, de stappen die we in de training voorbereiden kunnen direct genomen worden.

Uiteraard zit er ook een heel praktisch voordeel aan een incompany-training: jullie hoeven niet te reizen. CNV Academie is gevestigd in Utrecht, dus we zijn goed bereikbaar, maar de reistijd die je zou hebben bij een training op locatie hoef je voor een training op maat bij jullie op je werk tenminste niet te maken. Daardoor kun je je aandacht nog beter reserveren voor de training zelf.

Maatwerk en de praktijk

Maatwerk-trainingen kunnen veel beter dan de standaard-trainingen ingaan op de praktijk van jullie werk. Op allerlei manieren kan de trainer inspelen op de situatie waarbinnen jullie als team werkzaam zijn. Daarbij kan het gaan om inhoudelijke zaken, dingen die typisch zijn voor jullie vak, en om organisatorische: de structuur van jullie organisatie is dan de basis waaruit we verder werken, op weg naar verbetering.

Een maatwerk-training, incompany, is ''direct'', schreven we hierboven al. Deze aanpak kan ook confronterend zijn. Dat maakt deze trainingen ook succesvol, je krijgt concreet te zien wat er in jouw situatie anders en beter kan en hoe je jezelf kunt verbeteren. Op zo'n training zullen jij en je collega's uiteindelijk met plezier en voldoening terugkijken.

CNV Academie biedt meer

CNV Academie heeft een breed pakket van trainingen. Daarnaast bieden wij ook dienstverlening, zoals partnerschappen en het geven van adviezen en antwoorden op specifieke vragen. Op veel verschillende manieren delen wij zo de unieke kennis die wij in huis hebben. We doen dat voor iedereen, CNV-lid of niet, dat maakt niet uit!