Advies en coaching

CNV Academie beschikt over een schat aan kennis en ervaring en heeft een netwerk van betrouwbare experts, die ons in staat stellen om een groot aantal trainingen aan te bieden. Maar het zou zonde zijn als we die kennis en kunde alleen binnen de context van zo'n training met je zouden delen. Soms ben je eenvoudigweg op zoek naar een goed advies over een bepaalde kwestie. Ook dan kun je bij CNV Academie terecht.

Wat doen we?

CNV Academie biedt advies en coaching voor medezeggenschapsorganen en voor leiderschapsontwikkeling. Kies een categorie en filter op Advies en coaching.

Advies en partnerschap

Je kunt CNV Academie in uiteenlopende gevallen om advies vragen. Uiteraard gaat het dan om adviezen die in het bereik van onze expertise liggen. Je kunt dan denken aan advies over regelgeving of de inhoud van de cao. Maar CNV Academie is breder dan dat. Je kunt ons ook om advies vragen als je te maken hebt met financiële of bestuurlijke documenten waar je zelf niet uit komt.

Als je ons benadert met een verzoek om advies, nemen we eerst contact met je op over de te nemen stappen. Is het bijvoorbeeld noodzakelijk dat een expert van CNV Academie naar jou toekomt om een en ander door te nemen? Is een andere vorm van advies handiger? Ook maken we een inschatting van de kosten van het advies, zodat je vooraf weet hoeveel je kwijt bent aan het inhuren van een expert. Naast eenmalig advies bieden we ook het MR-partnerschap en OR-partnerschap. Je sluit dan een abonnement af, zodat je doorlopend gebruik kunt maken van onze expertise.

Experts bij de CNV Academie

CNV Academie heeft op veel verschillende manieren te maken met werk en organisatie en door die ervaring hebben we ook veel kennis in huis; kennis waar jij je voordeel mee kunt doen. We hebben uiteraard de expertise van de vakbond CNV waar we op terug kunnen vallen en beschikken zodoende over een netwerk van experts, die je graag een goed onderbouwd antwoord geven op je vragen. Op deze website maak je kennis met de mensen achter CNV Academie en met de inhoud van onze trainingen, die ook een goede indruk geven van de mogelijkheden die er zijn als je vraagt om advies.

CNV Academie biedt meer

Als je onze website bekijkt zie je dat het geven van inhoudelijk advies maar een deel is van alles wat CNV Academie doet. Onze trainingen stellen werknemers, leidinggevenden en leden van medezeggenshaps- en ondernemingsraden ook in staat om hun werk goed te doen. Verder geven we veel aandacht aan vitaliteit op de werkvloer, de risico's van werkdruk en het belang van goed communiceren. CNV Academie ondersteunt in heel veel situaties!